24.08.2019

  • Există puține studii serioase privind efectele asupra sănătății ale mâncărurilor gătite la tigaie sau la wok.

  • Ambele ustensile de bucătărie sunt la fel de potrivite pentru a prepara un sote.

  • Soteul este o metodă de preparare a alimentelor cu o cantitate mică de grăsime și care utilizează o sursă mare de căldură.

  • Sauter înseamnă a sări în franceză și indică principalul proces în această metodă de preparare: menținerea în mișcare a ingredientelor, similară procesului stir fry.

31/05/19 17:11

Nutriționiștii susțin că mâncărurile gătite după metoda sote sunt mai sănătoase

Există puține studii serioase privind efectele asupra sănătății ale mâncărurilor gătite la tigaie sau la wok. Ambele ustensile de bucătărie sunt la fel de potrivite pentru a prepara un sote. O mâncare este sănătoasă în funcție de tehnica folosită pentru prepararea ei. Soteul...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook