11.07.2020

  • Consolidarea carierei sale a continuat cu apariţiile pe scene din Stuttgart, Mannheim, Bayreuth, Heidelberg, Nürnberg, Hamburg, Berlin, Milano, Strasbourg, Madrid, Bilbao, Zaragoza, Viena, Budapesta, Tokyo ș.a.

  • Provenind din părinți de origine nobilă, dar care își pierduseră averea, Maddalena Laura Lombardini Sirmen și-a început studiile muzicale la doar 7 ani, la orfelinatul unde locuia în Veneția.

  • A fost invitată la festivaluri prestigioase ca „La Folle journée” - Nantes, Festivalul de la Aix en Provence, Edinburgh Festival, Bayreuther Festspiele și Festivalul Internațional ”George Enescu”.

  • În concertul de la Sala Radio veți asculta de asemenea Schubert:Rondoîn La major pentru vioară şi orchestră de coarde și Mozart:Simfonia nr. 40.

13/02/20 12:15

O inedită ”poveste muzicală” venețiană la Sala Radio!

Miercuri, 12 februarie (19:00), Orchestra de Cameră Radio și unul dintre muzicienii români care se bucură de apreciere atât în țară, cât și în străinătate – violonista LUMINITZA PETRE – vă propun la SALA RADIO o întâlnire... inedită în lumea muzicii! În dublă ipostază...

Jurnalul ·

O inedită ”poveste muzicală” venețiană la Sala Radio!

Jurnalul

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook