22.04.2021

  • Transportul este asigurat de firma producătoare, iar dozele de vaccin vor fi aduse în Caitală pe cale terestră, transmite Comiterul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

  • Așadar, Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” poate desfășura, în calitate de distribuitor angro, operațiuni de deținere, custodie și livrare.

  • Dozele vor fi depozitate la Centrul Național de Stocare, de unde vor fi distribuite în centrele regionale existente la nivel național.

  • Vaccinul a fost dezvoltat de AstraZeneca împreună cu Universitatea Oxford șieste al III-lea vaccin împotriva infecției cu virusul SARS-CoV-2 și estedisponibil pentru derularea campaniilor de vaccinare în statele UE.

17/02/21 15:28

O nouă tranșă de vaccin anti COVID-19 produs de AstraZeneca ajunge în România

O nouă tranșă de vaccin produs de AstraZeneca va ajunge în țară mâine, 18 februarie, la Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”. Transportul este asigurat de firma producătoare, iar dozele de vaccin vor fi aduse în Caitală pe cale terestră,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook