01.06.2020

  • Operaţiunea a dus la arestarea celor 16 persoane în provinciile Jaen, Huelva, Cordoba, Badajoz şi Albacete, toţi membri ai organizaţiei criminale cercetate cu rol în capturarea, transferul şi controlul victimelor.

  • Scopul real era însă exploatarea lor prin muncă în campaniile de recoltare a diferitelor culturi agricole, explică Garda Civilă.

  • Au fost arestate 16 persoane, iar cinci sunt cercetate fiind acuzate de trafic de persoane în scopul exploatării prin muncă, de spălare de bani şi apartenenţă la o organizaţie infracţională.

  • Suma uriașă pe care o primea gruparea infracțională, lunar Ancheta a relevat că gruparea infracţională obţinea lunar mai mult de 1.000.000 de euro de la companiile care exploatau victimele.

05/10/19 16:53

Oferte false de muncă, români exploatați. Grupare infracțională destructurată. Suma uriașă de bani pe care o primea lunar

În timpul operaţiunii au fost găsite 145 de victime ale traficului de persoane, de naţionalitate română şi moldovenească, dintre care 18 au fost identificate şi ulterior eliberate şi transferate la diferite ONG-uri. Se estimează că organizaţia infracţională a ajuns să controleze...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook