07.02.2023

  • Vor fi abordate o serie de teme, inclusiv viitoarele interacţiuni diplomatice cu Rusia, a declarat miercuri Emily Horne, purtătorul de cuvânt al Consiliului Naţional pentru Securitate Naţională, o entitate din cadrul Preşedinţiei SUA.

  • Administraţia Vladimir Putin argumentează că poate mobiliza militari oriunde pe teritoriul Rusiei şi cere Statelor Unite şi Alianţei Nord-Atlantice garanţii că nu vor instala echipamente militare ofensive în apropierea frontierelor ruse.

  • Scopul conversaţiei este continuarea discuţiilor pe toate subiectele care au fost pe agenda recentelor videoconferinţe, a afirmat joi Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

  • Washingtonul ar vrea să vadă că trupele ruse se retrag în zonele normale de antrenament, a subliniat oficialul american.

30/12/21 18:13

Oficial SUA: Joe Biden îi va propune lui Vladimir Putin o soluţie diplomatică la criza din Ucraina

Preşedintele SUA, Joseph Biden, îi va propune omologului său din Rusia, Vladimir Putin, în convorbirea programată joi seară, "o cale diplomatică" pentru depăşirea crizei militare cu Ucraina, dar Statele Unite rămân pregătite să reacţioneze la o invazie rusă, afirmă un oficial...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook