09.04.2020

  • Au dat creştere economică de 5,5%, în condiţiile în care FMI, Comisia Europeană au prognozat o creştere economică de 4,1%, cam pe cât ne vom închide anul ăsta.

  • Ministrul Finanţelor şi cu Guvernul (PSD - n.r.) au umflat veniturile ca să dea drumul la cheltuieli nesăbuite, multe dintre ele nenecesare, care au fost făcute mai mult să servească clientelei.

  • Când am spus că bugetul (pe acest an - n.r.) a fost construit pe minciună şi pe bani falşi toată lumea a sărit pe noi.

  • El a adăugat că în ce priveşte Fondul de Dezvoltare şi Investiţii au fost întocmite nişte contracte şi date câteva zeci de avansuri.

12/12/19 08:25

Orban acuză: Fosta guvernare a inventat Fondul de Dezvoltare şi Investiţii fără să aibă bani, ca să motiveze nişte primari

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, că Fondul de Dezvoltare şi Investiţii a fost "inventat" de fosta guvernare fără să aibă bani, "ca să îşi motiveze nişte primari" înainte de campania electorală pentru alegerile europarlamentare şi cele prezidenţiale. "Când...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook