20.10.2020

PE SCURT

  • Premierul Ludovic Orban sugerează că Executivul nu va dubla alocațiile copiilor și spune că soluții de atac ale deciziei CCR mai există „cu siguranță”: „Vom dubla alocalțiile, dar în cinci trepte”.

  • Marcel Ciolacu a fost întrebat, joi, la Iași, despre opiniile unor analiști economici, potrivit cărora o dublare a alocațiilor copiilor ar destabiliza echilibrul economiei.

  • Curtea Constituțională a României a respins, joi, sesizarea Guvernului și decis că alocațiile copiilor trebuie dublate și nu crescute etapizat, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

  • Așteptăm motivarea, în funcție de care vom decide ce avem de făcut.

24/09/20 15:58

Orban, despre dublarea alocațiilor: Cu siguranță mai sunt căi de atac. Le vom majora în 5 trepte

Premierul Ludovic Orban sugerează că Executivul nu va dubla alocațiile copiilor și spune că soluții de atac ale deciziei CCR mai există „cu siguranță”: „Vom dubla alocalțiile, dar în cinci trepte”. „Cu siguranță (mai sunt căi de atac - n.r.). Am mai trăit acest episod....

Jurnalul ·

Ciolacu, replică pentru Orban la dublarea alocațiilor: Bani există la buget

Marcel Ciolacu, liderul PSD, susține că sunt bani în bugetul de stat pentru dublarea alocațiilor copiilor, așa cum a decis Curtea Constituțională. El precizează că își bazează informația pe declarațiile premierului Ludovic Orban și ale ministrului de Finanțe, Florin Cîțu....

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook