16.01.2021

  • După reuniunea de astăzi, preşedintele României va comunica public toate temele dezbătute şi cred că este cel mai autorizat să comunice rezultatele discuţiilor pe care le-am avut.

  • (...) Cheia de interpretare nu e că au funcţionarii prioritate (la vaccinare - n.r.), ordinea de priorităţi este anunţată de preşedinte, ea va fi parte dintr-o strategie de vaccinare, a precizat Orban.

  • Șeful Executivului a fost întrebat despre informațiile apărute în presă potrivit cărora ar exista o adresă oficială din care ar reieși că funcționarii guvernamentali ar urma să aibă prioritate la vaccinarea anti-COVID.

17/11/20 16:59

Orban, despre faptul că funcționarii guvernamentali ar avea prioritate la vaccinarea anti-COVID: Prioritățile la vaccinare sunt cele care au fost anunțate de președinte

Ordinea de priorități în privința vaccinării anti-COVID va fi anunțată de președintele Klaus Iohannis și va fi parte dintr-o strategie de imunizare, a declarat, marți, premierul Ludovic Orban, după o ședință la Ministerul Sănătății. „Priorităţile la vaccinare, în funcţie...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook