06.07.2020

  • Nu plătim nimic din ceea ce nu corespunde realităţii din teren, a declarat Ludovic Orban, marţi, la începutul şedinţei de Guvern.

  • Solicitarea mea e să pregătiţi până săptămâna viitoare un raport în care să fie evidenţiate toate situaţiile de lucrări care nu corespund cu realizarea efectivă a lucrărilor.

  • Ministrul Dezvoltării a explicat cum se desfăşoară inspecţiile pe teren pentru verificarea conformităţii, corespondenţei, între situaţiile de lucrări şi realitatea din teren.

  • Cred că până la sfârşitul săptămânii putem acoperi în totalitate anexele prezentate ministerului, a arătat Ion Ştefan.

10/12/19 22:02

Orban i-a solicitat ministrului Dezvoltării un raport al situaţiilor de lucrări pe PNDL care nu corespund cu realizarea efectivă

Premierul Ludovic Orban i-a solicitat ministrului Dezvoltării, Ion Ştefan, să pregătească până săptămâna viitoare un raport privind situaţiile de lucrări pe PNDL de la nivelul UAT-urilor care nu corespund cu realizarea efectivă a proiectelor. "Solicitarea mea e să pregătiţi...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook