13.07.2020

  • Şeful Executivului a subliniat că liberalii au avut dreptate în tot ce au spus la dezbaterea Legii bugetului de stat şi de-a lungului anului 2019, înainte de a veni la guvernare.

  • De asemenea, la Ministerul Dezvoltării, în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală - PNDL 2 - sunt plăţi restante cam tot de 5 miliarde.

  • În ceea ce priveşte decontarea cheltuielilor pentru concediile medicale şi alte forme de plată care trebuiau făcute de Casa de Sănătate, de asemenea, înregistrăm întârzieri foarte mari.

  • Potrivit premierului, în prezent, rambursările de TVA restante, respectiv care nu au fost făcute la termen, depăşesc 5 miliarde de lei pe estimarea pe care o Guvernul o are.

15/11/19 15:26

Orban, mesaj dur la adresa PSD: Și-a bătut joc de banii publici, ne obligă la un plan de măsuri pentru reducerea deficitului

Premierul Ludovic Orban a susţinut vineri că "PSD şi-a bătut joc de banii publici" şi a adus România "într-o situaţie în care nu poate fi evitată depăşirea ţintei de deficit". "Indiferent cum i se spune, că e deficit, că e gaură, realitatea este că PSD şi-a bătut joc de...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook