02.07.2020

PE SCURT

  • De asemenea, sunt foarte multumit că alegerile au fost organizate în condiții foarte bune, aproape fără incidente”, a spus Ludovic Orban.

  • Ne bucurăm ca președintele a avut un scor foarte bun în Diaspora, unde existau tot felul de presupuneri în legătură cu opțiunile de vot ale românilor.

  • Premierul Ludovic Orban a declarat că, în următoarele ore, liderii partidului vor avea o întâlnire în care vor discuta strategia PNL în turul doi al alegerilor prezidențiale.

  • La Interne am văzut mobilizarea, intervenţiile rapide, m-aţi şi uimit cu centrul de comandă.

11/11/19 16:22

Orban mulţumit de primul tur al prezidenţialelor: Au fost nişte alegeri fără probleme, bine organizate

Primul tur al alegerilor prezidenţiale a fost unul fără probleme, bine organizat, a declarat luni premierul Ludovic Orban. Acesta s-a întâlnit luni, la Palatul Victoria, cu reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Afacerilor Externe, Serviciului de Telecomunicaţii...

Jurnalul ·

Ce spune Orban despre votul din Diaspora pentru Klaus Iohannis

Premierul Ludovic Orban s-a declarat mulțumit de rezultatul obținut de președintele Klaus Iohannis în primul tur al alegerilor prezidențiale, în special de rezultatul din Diaspora, potrivitAntena3 ”Este un rezultat apropiat de obiectivul pe care l-am urmărit. Ne bucurăm...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook