23.01.2021

PE SCURT

  • Premierul Ludovic Orban a spus, luni seara, că demisia directorului Spitalului Județean Piatra Neamț nu este suficientă, după ce 10 oameni și-au pierdut viața în incendiul din Terapie Intensivă.

  • Împreună cu echipa Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, am încercat și am găsit soluții pentru ca unitatea medicală să rămână funcțională.

  • Azi noapte, am pus la dispoziția anchetatorilor toate documentele necesare pentru a depista adevărata cauză care a produs incendiul”, transmite Lucian Micu.

  • Stă în firea noastră, a oamenilor, ca în astfel de momente să căutăm vinovați, să cerem explicații, să ne dăm fiecare cu părerea ce a fost sau cum s-ar fi putut evita.

16/11/20 20:58

Orban nu se mulțumește doar cu demisia directorului Spitalului din Piatra Neamț

Premierul Ludovic Orban a spus, luni seara, că demisia directorului Spitalului Județean Piatra Neamț nu este suficientă, după ce 10 oameni și-au pierdut viața în incendiul din Terapie Intensivă. Întrebat dacă este suficient faptul că directorul Spitalului Județean de Urgență...

Jurnalul ·

Managerul spitalului din Piatra Neamț își va da demisa

Managerul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, Lucian Micu, și-a anunțat demisia: „Unii cu medicina, alții cu banii. Între acestea mai apare și politica”. Decizia vine după ce 10 oameni și-au pierdut viața în incediul de la ATI. „Tragedia de sâmbătă seară din secția...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook