05.12.2020

  • Potrivit sursei citate, în cadrul întrevederii bilaterale cu Secretarul General al OCDE, Angel Gurria, prim- ministrul Ludovic Orban a exprimat aprecierea pentru sprijinul acordat de acesta candidaturii României pe parcursul mandatului.

  • Premierul Ludovic Orban a susținut, totodată, o alocuțiune în plenul Consiliului OCDE, urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri cu reprezentanții permanenți ai statelor membre”, transmite Guvernul.

  • Totodată, premierul Ludovic Orban a subliniat că „România este un susținător ferm al principiului multilateralismului și al organizațiilor fundamentate pe principiul ordinii internaționale bazate pe reguli”.

  • „A evidențiat necesitatea adaptării instituțiilor multilaterale prin reguli mai ferme, potrivite contextului economic global, pentru a fi pregătite să răspundă provocărilor majore, precum criza provocată de pandemia de Covid-19.

27/10/20 15:02

Orban: România e statul european candidat cel mai bine pregătit pentru procesul de extindere a OCDE

România este statul european candidat cel mai bine pregătit pentru procesul de extindere a OCDE, a afirmat premierul Ludovic Orban în discursul susținut în cadrul reuniunii plenare a Organizației pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică. „În contextul vizitei oficiale...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook