30.09.2020

  • Unde situația indică un risc epidemiologic mare, școala începe online (…) Pe evaluarea Ministerului Educației, aproximativ 20% din școli nu sunt conectate la internet”, a spus Orban.

  • „Google și Microsoft au pus la dispoziție astfel de soluții gratuite pentru fiecare școală și sunt obligatorii de utilizat de școli pentru a permite derularea cursurilor online”, a spus premierul.

  • Orban s-a referit și la asigurarea accesului la cursurile online pentru elevii care nu dispun de tablete sau laptopuri, fiind alocată suma necesară pentru achiziția a 250.000 de tablete.

  • De asemenea, din fonduri de la Banca Mondială sunt în curs de achiziție pentru 1.164 de unități școlare un numpr de 74.000 de laptopuri, table interactive și camere web.

12/08/20 14:42

Orban spune că 20% din școli nu au conexiune la internet pentru cursurile online

Premierul Ludovic Orban recunoaște că aproximativ 20% din școlile din România nu au conexiune la internet care să asigure desfășurarea cursurilor online.El a declarat miercuri în ședința comună a Camerei Deputaților și Senatului că, împreună cu ANCOM, cu operatorii de telefonie...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook