15.12.2019

PE SCURT

  • Presiunea asupra Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție se accentuează odată cu desemnarea prin concurs a conducerii acestei unități specializate din interiorul Parchetului General.

  • Candidaţii pentru funcţia de procuror-şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie susţin, marţi, interviurile la Consiliul Superior al Magistraturii (CSM).

  • Pîrlog Bogdan Ciprian are ca obiectiv explicit anunțat comisiei prin documentul depus în 29 mai „sistarea imediată a activității Secției”.

  • Calendarul procedurii stabilește data de 18 iunie ca moment al finalizării examinării candidaților printr-un interviu.

18/06/19 11:29

Pîrlog vrea șefia Secției ca să o desființeze

Presiunea asupra Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție se accentuează odată cu desemnarea prin concurs a conducerii acestei unități specializate din interiorul Parchetului General. Calendarul procedurii stabilește data de 18 iunie ca moment al finalizării...

Jurnalul ·

Candidaţii la şefia SIIJ susţin interviurile la CSM

Candidaţii pentru funcţia de procuror-şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie susţin, marţi, interviurile la Consiliul Superior al Magistraturii (CSM). Procurorii Adina Florea, Sorin Eugen Iasinovschi şi Bogdan Ciprian Pîrlog au îndeplinit condiţiile...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook