04.12.2022

  • Operatorii economici care vând bunuri sau prestează anumite servicii sunt obligați să dețină o casă de marcat și să emită bonuri fiscale.

  • Firma AttoSOFT, cu o experiență de 17 ani în implementarea echipamentelor necesare automatizării activităților de retail și restaurant, pune la dispoziția tuturor celor interesați toate echipamentele necesare.

  • Este foarte important ca persoanele juridice să-și poată achiziționa dintr-un singur loc instrumentele de care au nevoie la începerea activității, pentru a scuti timp și efort.

  • Un alt produs distribuit de Casedemarcat.eu este casa de marcat Olivetti Form 100, conformă și ea cu noua lege fiscală din 2018, care are jurnal electronic și este ideală pentru magazine, comerț ambulant, HoReCa.

27/07/21 21:29

(P) Cumpară case de marcat noi de la AttoSoft

Operatorii economici care vând bunuri sau prestează anumite servicii sunt obligați să dețină o casă de marcat și să emită bonuri fiscale. Firma AttoSOFT, cu o experiență de 17 ani în implementarea echipamentelor necesare automatizării activităților de retail și restaurant,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook