28.05.2022

  • DrClo este un dispozitiv dezinfectant pentru utilizare casnică și instituțională, ce oferă protecție împotriva bacteriilor și virusurilor din aer, inclusiv coronavirusul ce cauzează COVID-19, acolo unde distanțarea socială nu este posibilă.

  • Substanța eliberată în aer de stick-ul sanitar DrClo este imperceptibilă și inofensivă pentru oameni și animalele de companie, dar este letală pentru virusuri, bacterii sau mucegaiuri.

  • Cu un design minimalist și ergonomic, dispozitivul DrClo este extrem de portabil, putând fi transportat cu ușurință oriunde este nevoie de el.

  • Calitate coreeană Stick-urile dezinfectante DrClo sunt fabricate exclusiv în Coreea de Sud și sunt supuse unor controale stricte de calitate de către NON Corporation.

13/01/22 17:23

(P) DrClo dezinfectează aerul și sterilizează suprafețele din încăperi

În orice mediu de pe această planetă există bacterii și microorganisme, însă majoritatea acestora este inofensivă pentru oameni. În același timp, există agenți patogeni ce pot fi periculoși, uneori chiar mortali, astfel că utilizarea tipului potrivit de dezinfectant este...

Jurnalul ·

×
Palo pe Facebook