16.07.2020

  • Iată modificările aduse de parlamentari: La Anexa nr. 1 după articolul 3 se introduce un nou articol, articolul 31 cu următorul cuprins: „Art.

  • De asemenea, spitalele ar urma să treacă din nou în subordinea autorităților locale, iar carantinarea localităţilor se va face pe perioada stării de alertă prin Horărâre de Guvern.

  • Guvernul României prin Ministerul Sănătăţii va pune la dispoziţia autorităţilor publice locale necesarul de măşti de protecţie pentru familiile şi persoanele defavorizate de pe raza unităţilor administrativ – teritoriale respective”.

  • - Autorităţile publice locale, pentru unităţile sanitare din subordinea lor, exercită atribuţia de numire, suspendare şi eliberare din funcţie a persoanelor care ocupă funcţii de conducere în cadrul acestor unităţi în condiţiile legii”.

20/05/20 13:00

Parlamentul a modificat Hotărârea de Guvern privind starea de alertă

Parlamentarii au modificat Hotărârea de Guvern privind starea de alertă. Astfel, aleșii au decis ca spitalele să treacă din nou în subordinea autorităților locale, iar Guvernul să fie obligat să pună măști la dispoziția persoanelor defavorizate. HG-ul va fi votat miercuri...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook