26.06.2019

  • Colega mea Steluţa Cătăniciu ştiam că urmează să participe, împreună cu reprezentanţi din celelalte grupuri parlamentare care s-au raliat iniţiativei noastre de discutare, la o discuţie preliminară.

  • După aceea, putem să acceptăm o asumare în comun şi din partea altor grupuri parlamentare a unui astfel proiect de lege care să intre în dezbaterea Parlamentului', a adăugat Tăriceanu.

  • Cine are paternitatea proiectului Întrebat de faptul că reprezentanţi ai PSD au anunţat iniţierea unui proiect pe această temă, Tăriceanu a arătat că nu vrea să-şi asume 'paternitatea proiectului'.

  • Luni, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, anunţa că săptămâna viitoare va fi depus la Parlament un proiect de lege privind parteneriatul civil.

09/10/18 20:10

Parteneriat civil. Tăriceanu: Îmi asum doar paternitatea ideii

'Într-adevăr, înainte de derularea referendumului, am anunţat că colega mea, membră a Parlamentului European, Renate Weber, a discutat cu ONG care promovează, susţin drepturile minorităţilor LGBT despre necesitatea promovării unui proiect de lege care vizează parteneriatul...

DCnews ·

Parteneriat civil. Tăriceanu: Îmi asum doar paternitatea ideii

DCnews

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook