30.07.2021

  • După Adrian Năstase și Liviu Dragnea, foști președinți ai Camerei Deputaților, și Bogdan Olteanu, care a deținut aceeași funcție, a fost condamnat definitiv la închisoare, într-un dosar instrumentat de DNA.

  • Foștii săi colegi de partid Tudor Chiuariu (ex-ministru al Justiției), Relu Fenechiu (fost ministru al Transporturilor) sau Decebal Traian Remeș (ex-ministru al Agriculturii) au primit condamnări cu executare sau cu suspendare.

  • Încarcerarea lui Bogdan Olteanu are legătură cu un denunț formulat de Sorin Ovidiu Vîntu și îngroașă, astfel, lista liberalilor din vechiul PNL care au fost cercetați și condamnați.

  • De asemenea, s-a încercat, fără succes, decapitarea altor nume grele din fostul PNL, cum ar fi Călin Popescu Tăriceanu, Cristian David sau Ovidiu Silaghi.

30/10/20 08:13

Partidul incoruptibililor și poveștile sale de pușcărie

După Adrian Năstase și Liviu Dragnea, foști președinți ai Camerei Deputaților, și Bogdan Olteanu, care a deținut aceeași funcție, a fost condamnat definitiv la închisoare, într-un dosar instrumentat de DNA. Condamnarea a fost pronunțată pe data de 29 octombrie, chiar în...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook