03.03.2021

  • Una dintre cele mai necruțătoare admonestări venindu-ne de la o distinsă doamnă ministru delegat al sporturilor din Franța care, culmea!, are certe origini românești:,,o expresie a unui rasism ordinar’’.

  • Am pomenit mai înainte numele marelui romancier Stendhal (Marie-Henri Beyle Stendhal, pre numele său integral) și nu am făcut-o deloc întâmplător.

  • Dar pe care, schimbând ceea ce este de schimbat, le putem socoti foarte nimerite pentru a caracteriza simulacrul de exercițiu democratic aflat în curs de derulare în Palatul din Dealul Cotroceni.

  • Și asta pentru că Stendhal este autorul unei alte cărți, intrată în manualele școlare, care,încă, din titlu, încalcă de două ori standardele political correctness: „Roșu și negru’’.

17/12/20 01:22

Pe Stendhal de ce nu îl sancționați?

Vedeți cum  e omul nostru?! A fost de-ajuns că apucăm ziua azi,când la Cotroceni au loc așa-zisele consultări cu partidele parlamentare- din care, pot să garantez că nu va ieși nimic, fiindcă tot cum vor mușchii pseudopreședintelui va fi!-, ca să uităm complet subiectul...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook