26.06.2019

  • Curtea de Apel Alba Iulia, cu toate că a transmis o opinie de respingere a excepţiei, a sesizat, totuşi, Curtea Constituţională.

  • Senatul şi Camera Deputaţilor nici măcar nu au expus un punct de vedere în legătură cu chestiunea ridicată de Klaus Werner Iohannis, în calitate de primar al municipiului Sibiu.

  • Excepţia, respinsă ca inadmisibilă Chiar şi în aceste condiţii, Curtea Constituţională a dezbătut excepţia de neconstituţionalitate, pe care, prin Decizia nr. 690 din data de 11 septembrie 2007, a respins-o ca fiind inadmisibilă.

  • Firma câştigătoare a fost SC Planwerk SRL, din Cluj-Napoca, care îi are printre acţionari pe Michael Buck (domiciliat în Berlin - Germania) şi Franz Ferdinand Urlich (domiciliat în Hamburg - Germania).

12/04/19 14:06

Pe vremea când era primar la Sbiu, Iohannis a vrut să desființeze Consilul Național pentru Soluționarea Contestațiilor

Într-unul dintre multele mandate pe care actualul preşedinte al României, Klaus Werner Iohannis, le-a avut în calitate de primar al Sibiului, acesta a încercat să desfiinţeze reglementările legale care dădeau dreptul celor care participau la licitaţiile organizate de instituţia...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook