05.06.2020

PE SCURT

  • Polițiștii și procurorii din Capitală fac, joi, trei perecheziții domiciliare într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul comerțului cu produse sanitare și echipamente medicale de protecție, scrie Mediafax.

  • Perchezițiile se fac de către polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

  • Acțiunea este sprijinită de Brigada Specială de Invervenție a Jandarmeriei.

  • Polițiștii au găsit aproximativ 9.000 de măști și 10.000 de perechi de mănuși, 600 de litri de dezinfectant pentru suprafețe și mâini, precum și 240 de ochelari de protecție.

19/03/20 18:35

Percheziții în Capitală: Evaziune fiscală cu produse sanitare și echipamente de protecție

Potrivit Poliției Capitalei, sunt puse în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară în București și județul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunii de evaziune fiscală în domeniul comerțului cu produse sanitare și echipamente medicale de protecție. Perchezițiile...

Jurnalul ·

Percheziții în Capitală într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul comerțului cu produse sanitare

Polițiștii și procurorii din Capitală fac, joi, trei perecheziții domiciliare într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul comerțului cu produse sanitare și echipamente medicale de protecție, scrie Mediafax. Potrivit Poliției Capitalei, sunt puse în aplicare trei mandate...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook