27.01.2022

PE SCURT

  • Dincolo de problema sanitară reală care a condus la folosirea„certificatului verde” pentru a îngrădi accesul în locuri publiceunor categorii de populație, mai este și una legată strict deafaceri pe sume colosale.

  • Jurnalula arătat cum Oficiul Național pentruAchiziții Centralizate (ONAC), structurăaflată în subordinea MinisteruluiFinanțelor, a încheiat contracte pentruachiziția directă de teste rapide ceurmează să fie distribuite în școli, prinfirma SC Viggo Fashion InternationalSRL.

  • Permiterea emiterii certificatului șipentru cei care dovedesc prin testare că au anticorpi ar lăsa fărămulte milioane de euro firmele care deja s-au reprofilat în acestdomeniu extrem de profitabil.

  • În Românias-au orientat foarte bine vedete locale,precum Cătălin Botezatu, care auobținut contractele cu atribuire directăpentru testele rapide în școli.

16/11/21 08:39

Peste 1,8 miliarde de lei pe lună, pentru testarea angajaților care nu se pot vaccina

Dincolo de problema sanitară reală care a condus la folosirea „certificatului verde” pentru a îngrădi accesul în locuri publice unor categorii de populație, mai este și una legată strict de afaceri pe sume colosale. Permiterea emiterii certificatului și pentru cei care dovedesc...

Jurnalul ·

Cum ar putea obține certificatul verde românii nevaccinați

Avocatul Gheorghe Piperea a depus vineri, 12 noiembrie, la Ministerul Sănătății și DSP, o cerere de eliberare a „certificatului verde” pentru imunitate naturală. Avocatul a anunțat că va depune, în curând, și acțiunea în instanță pentru obligarea Ministerului Sănătății și...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook