12.07.2020

  • Aproximativ 26 de milioane de persoane au tranzitat frontiera română în perioada sezonului estival, în creştere cu 17% faţă de perioada similară a anului trecut, informează Poliţia de Frontieră.

  • Reamintim că, pentru a veni în sprijinul participanţilor la trafic, Poliţia de Frontieră Română a dezvoltat o aplicaţie online, disponibilă pe pagina de internet politiadefrontiera.ro.

  • Sunt menţinute măsurile organizatorice de suplimentare a personalului repartizat la controlul documentelor până la capacitatea maximă permisă de infrastructura fiecărui punct de trecere, în funcţie de dinamica valorilor de trafic.

  • Timpul de aşteptare este actualizat, fapt ce ajută utilizatorul să îşi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute, precizează sursa citată.

07/09/19 12:34

Peste 26 de milioane de persoane au tranzitat frontiera în sezonul estival

Aproximativ 26 de milioane de persoane au tranzitat frontiera română în perioada sezonului estival, în creştere cu 17% faţă de perioada similară a anului trecut, informează  Poliţia de Frontieră. "În perioada sezonului estival (1 iunie - 6 septembrie), frontiera română...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook