20.01.2022

  • Târgul virtual Study UK: The Essentials, organizat între 4-8 octombrie pentru elevi și studenți europeni, este primul eveniment din serie.

  • Tinerii interesați de studii de licență și postuniversitare au ocazia să intre în legătură cu 53 de universități din Marea Britanie prin plaftorma dedicată.

  • Printre instituțiile participante se numără cinci universități din top zece britanic, două universități britanice din top 20 mondial, precum și două treimi dintre universitățile renumite pentru cercetare din faimosul Russell Group.

  • Participanții vor descoperi cât de abordabile și deschise sunt universitățile britanice - îi așteaptă o primire călduroasă!”,a declarat Almut Caspary, Higher Education Lead pentru British Council Europa.

05/10/21 09:15

Peste 50 de universități britanice-întâlnire online cu studenții europeni la târgul virtual Study UK

Târgul virtual Study UK: The Essentials, organizat între 4-8 octombrie pentru elevi și studenți europeni, este primul eveniment din serie. Tinerii interesați de studii de licență și postuniversitare au ocazia să intre în legătură cu 53 de universități din Marea Britanie...

EurActiv ·

Peste 50 de universități britanice-întâlnire online cu studenții europeni la târgul virtual Study UK

EurActiv

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook