28.05.2023

PE SCURT

  • Interesul ridicat este demonstrat și de faptul că 92% consideră că acest tip de învățământ ar trebui reglementat în România.

  • AGERPRES/(AS — autor: Livia Popescu, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Andreea Lăzăroiu)

  • Studiul Homeschooling-ul în România 2016'' a fost realizat, în perioada 19 — 22 septembrie, sub forma unui sondaj de opinie online la care au răspuns 1.700 de persoane.

  • Acest studiu a fost realizat la inițiativa noastră, a MKOR Consulting, și face parte din strategia companiei de a testa principalele teme de interes apărute în spațiul public la un anumit moment.

30/09/16 13:34

Peste jumătate dintre părinţii din mediul urban ar alege homeschooling

Părinții care au răspuns la acest sondaj online au declarat în proporție de 98,4% că știu ce presupune conceptul de homeschooling, 74% știu despre 'școlile-umbrelă', iar 73% dintre aceștia au o părere bună sau foarte bună despre educarea copiilor acasă. "Interesul ridicat...

Romania TV ·

Sondaj: Peste jumătate dintre părinții din mediul urban ar alege homeschooling

Mai mult de jumătate dintre părinții din mediul urban ar alege homeschooling pentru copiii lor, iar 92% consideră că acest tip de învățământ ar trebui reglementat în România, relevă un studiu online al MKOR Consulting, dat vineri publicității. Părinții care au răspuns...

Agerpres ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook