27.02.2021

  • Compania farmaceutică americană Pfizer lansează un program-pilot de livrare a vaccinului experimental anti-COVID în patru state americane.

  • Programul-pilot vine în contextul în care producătorul farmaceutiv încearcă să rezolve problemele de distribuție ridicate de condițiile extreme de temperatură la care trebuie păstrat vaccinul, potrivit Reuters.

  • Vaccinul dezvoltat de Pfizer a demonstrat o eficiență de 90%, însă acestra trebuie transportat și păstrat la -70 grade Celsius.

  • Cele patru state nu vor primi doze de vaccin mai devreme decât altele şi nici condiţii speciale în virtutea programului pilot, a precizat Pfizer.

17/11/20 10:25

Pfizer începe un program-pilot de livrare a vaccinului experimental anti-COVID. Vaccinul trebuie transportat la -70 grade Celsius

Compania farmaceutică americană Pfizer lansează un program-pilot de livrare a vaccinului experimental anti-COVID în patru state americane. Programul-pilot vine în contextul în care producătorul farmaceutiv încearcă să rezolve problemele de distribuție ridicate de condițiile...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook