31.05.2020

PE SCURT

  • Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, şi-a exprimat duminică, într-un mesaj adresat cu prilejul Zilei internaţionale a asistentului medical, respectul faţă de activitatea cadrelor medicale pentru efortul depus în asigurarea asistenţei medicale.

  • Sorina Pinteaapreciază drept îmbucurător faptul că ultimele statistici arată o scădere semnificativă a cererii de certificate de conformitate, documente care atestă studiile urmate în vederea exercitării profesiei peste hotare.

  • Asistentul medical are un rolul important în echipa medicală şi în procesul de îngrijire al pacienţilor, dar şi în cel de consiliere şi informare a acestuia.

  • Am convingerea că numai împreună, autorităţi şi profesionişti, vom continua dezvoltarea acestui sector, în beneficiul pacienţilor.

12/05/19 17:54

Pintea, despre asistenții medicali care pleacă în străinătate. Scădere semnificativă

Sorina Pintea apreciază drept "îmbucurător faptul că ultimele statistici arată o scădere semnificativă a cererii de certificate de conformitate, documente care atestă studiile urmate în vederea exercitării profesiei peste hotare". "Asistentul medical are un rolul important...

DCnews ·

Sorina Pintea: A scăzut numărul asistenților care vor sa plece din țară

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, şi-a exprimat duminică, într-un mesaj adresat cu prilejul Zilei internaţionale a asistentului medical, respectul faţă de activitatea cadrelor medicale pentru efortul depus în asigurarea asistenţei medicale. Ea apreciază drept "îmbucurător...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook