04.08.2020

  • Considerăm că privarea anchetatorilor de imaginile apărute în presă reprezintă un caz de obstrucționare a justiției și motiv suficient pentru începerea urmăririi penale a celor de mai sus.

  • Ne-am demonstrat că strigătul nostru de furie și solidaritatea noastră pot (re)construi țara în care vrem să trăim”, e anunțul reprezentanților Grupului Civic Reset.

  • Totodată, constatăm, încă o dată, că statul nu ne poate sări în ajutor nici măcar printr-un exercițiu de compasiune față de un muribund.

  • Am știut cu toții cât de haotică a fost intervenția, am suspectat din primul moment lipsa de profesionalism și de empatie a „salvatorilor”, iar probele video au confirmat bănuielile noastre.

25/10/19 14:48

Plângere penală pe numele lui Raed Arafat și a șefilor IGSU, după apariția imaginilor filmate în timpul intervenției de la Colectiv

Reprezentanții Grupului Civic Reset au anunțat, vineri, că au depus o plângere penală pe numele secretarului de stat Raed Arafat și a șefilor IGSU, după apariția în spațiul public a unor noi imagini filmate în urmă , cu patru ani și care surprind haosul de la intervenția...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook