31.05.2020

  • Sinteza este continuatoarea tradiţiei şi activităţii primelor companii chimice din România şi se ocupă în prezent cu producerea şi comercializarea produselor chimice organice de bază.

  • Avem încredere că în viitorul apropiat, cu implicarea noastră, activitatea Sinteza va fi extinsă şi că industria chimică din Oradea şi din România va avea o etapă nouă de dezvoltare.

  • Sinteza are linia de producţie la standard de calitate necesar pentru a putea livra produse ce întrunesc cererea de export.

  • Principalul produs la companiei este acidul benzoic, produs folosit ca bază pentru de produse chimice folosite in industria alimentara, industria îngrăşămintelor chimice, industria farmaceutică şi industria maselor plastice.

23/10/19 19:55

Platforma de investiţii ROCA a intrat în acţionariatul Sinteza

Sinteza este continuatoarea tradiţiei şi activităţii primelor companii chimice din România şi se ocupă în prezent cu producerea şi comercializarea produselor chimice organice de bază. "Sinteza este o provocare şi oportunitate pentru ROCA, având în vedere atât responsabilitatea...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook