18.01.2019

  • Aplicaţia Wello este dezvoltată de Art Dynasty, companie prezentă pe piața românească a serviciilor de design specializat – User Interface și User Experience Design – din anul 2010.

  • Platforma Wello, al cărei obiectiv primar este să sprijine copiii supraponderali să slăbească sănătos, va fi motorul digital și sursa validată de informații în nutriție şi stil de viaţă sănătos pentru întreaga familie.

  • Despre Wello Wello este o aplicaţie de sănătate bazată pe inteligenţă artificială care se adresează familiilor cu copii supraponderali.

  • Astfel, familiile care vor utiliza platforma Wello vor putea beneficia de soluţii cât mai aplicate pentru a-şi ajuta copiii să rezolve şi să depăşească mai uşor problemele cauzate de excesul de greutate.

16/05/18 15:08

Platforma de sănătate pentru familiile cu copii supraponderali Wello a primit finanţare de 1 milion de euro

Valoarea totală a proiectului este de 1 milion de euro, din care peste 650.000 de euro au fost atrași ca finanțare nerambursabilă, proiectul fiind desemnat câştigător în cadrul Programului Operaţional Competitivitate 2014-2020, cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare...

Obiectiv ·

Platforma de sănătate pentru familiile cu copii supraponderali Wello a primit finanţare de 1 milion de euro

Obiectiv

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook