07.06.2020

  • Florin Roman scrie, pe contul său de socializare, că, „pe principiul Fă-te că muncești, PSD a depus două inițiative legislative scrise pe genunche, parcă de Viorica Vasilica Dăncilă și Dănuț Andrușcă.

  • Ponta îi numește pe liberali „vânzătorii României” „În forma propusă, cele două proiecte nu sunt doar neserioase, ci și amatoriste și populiste.

  • Populismul și iresponsabilitatea acestor politicieni declanșează o nouă criză, cea economică, care va genera aruncarea economiei în prăpastie și va genera pierderea a sute de mii de locuri de muncă”, mai scrie Florin Roman.

  • „Poate acum v-ați lămurit toți de ce PNL a vrut la guvernare singur, de ce au cumpărat voturi, au mințit, au furat să stea lipiți de scaunele de la Guvern.

07/04/20 09:29

PNL atacă la CCR legea privind amânarea plății ratelor bancare

Partidul Național Liberal a atacat, ieri, la Curtea Constituțională cele două legi inițiate de parlamentarii social-democrați, ai Pro România, ALDE și UDMR, prin care se permitea clienților băncilor să-și amâne achitarea ratelor bancare, dar și beneficierea de unele facilități...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook