13.12.2018

  • “Ordonanţa de Urgenţă 3/2018, adoptatăde Guvern, nu doar că nu echilibrează situaţia, dar generează inechităţi şi introduce soluţii dintre cele absurde, discriminatorii, împotriva eticii fiscale şi a economiei libere de piaţă.

  • Este cu totul absurd ca statul să devină un plătitor, în cadrul unei relaţii contractuale între privaţi, de obligaţii fiscale pentru anumite categorii socio-profesionale.

  • O altă prevedere a OUG pe care Guvernul o va adopta joi, potrivit lui Dăncilă, asigură cel puţin menţinerea venitului net pentru angajaţii din sistemul public, dar şi privat care lucrează part-time.

  • PSD încalcă prin aceste reglementări însăşi funcţia statului, adică aceea de a oferi servicii publice de calitate cetăţenilor săi pe baza sumelor achitate de contribuabili.

13/02/18 12:13

PNL va sesiza Avocatul Poporului în vederea atacării la CCR a Ordonanţei 3/2018: A fost dată pentru a cârpi prostiile

„Am luat decizia de a sesiza Avocatul Poporului în vederea atacării la CCR a Ordonanţei 3, care a fost dată de Guvern pentru a cârpi prostiile pe care le-au făcut prin Ordonanţa 72, Ordonanţa 4, prin Ordonanţa 60, prin Ordonanţa 82”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic...

Obiectiv ·

PNL va sesiza Avocatul Poporului în vederea atacării la CCR a Ordonanţei 3/2018: A fost dată pentru a cârpi prostiile

Obiectiv

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook