22.06.2018

PE SCURT

  • Poliția germană a reținut vineri un bărbat de 28 de ani suspectat că a amplasat dispozitivele care au explodat săptămâna trecută lângă autocarul echipei de fotbal Borussia Dortmund.

  • Motivația pare a avea legătură cu lăcomia, nu cu terorismul.

  • Suspectul a fost reținut în timpul unei operațiuni a poliției în apropierea orașului Tübingen, în landul Baden-Württemberg (sud).

  • Bărbatul, care speculase în legătură cu scăderea prețului acțiunilor clubului de fotbal, voia să se îmbogățească atacând echipa din Dortmund.

21/04/17 10:36

Poliția a arestat un bărbat suspectat de atacul asupra autocarului echipei Borussia Dortmund

Poliția germană a reținut vineri un bărbat de 28 de ani suspectat că a amplasat dispozitivele care au explodat săptămâna trecută lângă autocarul echipei de fotbal Borussia Dortmund. Motivația pare a avea legătură cu lăcomia, nu cu terorismul. Serghei W., care are dublă...

EurActiv ·

Atentat Dortmund, Germania. Poliția a arestat teroristul

Poliția germană a arestat vineri un bărbat care este suspectat că a plantat bomba care a explodat lângă autocarul echipei Borussia Dortmund. Bărbatul, în vârstă de 28 de ani are dublă cetățenie, germană și rusă. El este acuzat de tentativă de omor, conform procurorului...

DCnews ·

Atentat Dortmund, Germania. Poliția a arestat teroristul

DCnews

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook