28.05.2020

  • Polonia a început renunțarea treptată a restricțiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus și se pregătește de alegerile prezidențiale care vor avea locpe 10 mai, transmite Reuters.

  • Autoritățile de la Varșovia au acționat din timp pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu virusul Covid-19 prin interzicerea activităților publice și închiderea frontierelor.

  • Alegerile prezidenţiale au devenit un subiect controversat în timpul pandemiei, naţionaliştii conservatori aflaţi la putere insistând ca scrutinul să aibă loc la termen, în pofida rezistenţei opoziţiei.

  • Dacă nu ar fi fost restricţiile, am fi putut avea 30.000-40.000 de persoane infectate', a declarat Wojciech Andrusiewicz, purtător de cuvânt la Ministerului Sănătăţii.

22/04/20 14:32

Polonia se pregătește de alegerile prezidențiale din 10 mai

Polonia a început renunțarea treptată a restricțiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus și se pregătește de alegerile prezidențiale care vor avea loc pe 10 mai, transmite Reuters. Alegerile prezidenţiale au devenit un subiect controversat în timpul pandemiei, naţionaliştii...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook