10.07.2020

PE SCURT

  • Le mulţumesc tuturor celor care au votat candidatul Mircea Diaconu, le mulţumesc tuturor colegilor din Pro România care s-au implicat şi au muncit în această campanie.

  • Însă obiectivul Pro România nu îl reprezintă alegerile din 2019 (nici măcar cele din 2020), acestea fiind doar etape de parcurs.

  • Votul în primul tur a rămas (din păcate) dependent de 'maşinăria de partid' şi Mircea Diaconu a avut alături Pro România - un partid încă în formare.

  • Situaţia seamănă însă cu Decembrie 2009 când Traian Băsescu a avut aceaşi situaţie - pentru România şi români ce înseamnă acest lucru?

11/11/19 12:19

Ponta: În turul al doilea fiecare va vota cum crede mai bine. Nu mă simt reprezentat de Iohannis și Dăncilă

Liderul Pro România, Victor Ponta, a afirmat că scorul obţinut la alegerile prezidenţiale de Mircea Diaconu este mai mic decât cel sperat, iar în turul al doilea fiecare va vota cum crede mai bine, menţionând că nu se simte reprezentat nici de Klaus Iohannis, nici de Viorica...

Jurnalul ·

Alegeri prezidențiale 2019. Ponta: În turul al doilea, fiecare va vota cum crede că e mai bine

Liderul Pro România Victor Ponta a afirmat, luni, că scorul obţinut la alegerile prezidenţiale de Mircea Diaconu este mai mic decât cel sperat, iar în turul al doilea fiecare va vota cum crede mai bine, menţionând că nu se simte reprezentat nici de Klaus Iohannis, nici de...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook