27.02.2020

  • Producătorul de maşini de lux Porsche a lansat oficial luni producţia primului său model exclusiv electric - Porsche Taycan - o mişcare lăudată de ministrul german al Transporturilor, Andreas Scheuer, la ceremonia inaugurală, transmite DPA.

  • Şeful Board-ului Porsche, Oliver Blume, a anunţat că au fost înregistrate 30.000 de precomenzi pentru noul Taycan, care ar urma să concureze cu Model T de la producătorul auto american Tesla.

  • La noua sa unitate de producţie din Zuffenhausen (Stuttgart), Porsche a investit 700 de milioane de euro (772 milioane de dolari) pentru fabricarea vehiculelor electrice.

  • Pentru ca Porsche să garanteze păstrarea producţiei modelului Taycan la Stuttgart, angajaţii au acceptat să nu beneficieze până în 2025 de planificatele majorări salariale.

09/09/19 17:29

Porsche a început producţia primului său model exclusiv electric, Taycan

Producătorul de maşini de lux Porsche a lansat oficial luni producţia primului său model exclusiv electric - Porsche Taycan - o mişcare lăudată de ministrul german al Transporturilor, Andreas Scheuer, la ceremonia inaugurală, transmite DPA. "Este important să vorbim mai...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook