08.08.2022

  • Cofinanțat de Primăria Sibiu, prin Agenda Educațională, proiectul are ca principal scop dezvoltarea creativității copiilor, prin implicarea lor într-un exercițiu activ, care are ca teme incluziunea, diversitatea și identitatea locală.

  • Finanțat de Consiliul Județean Sibiu, proiectul a vizat publicul foarte tânăr din localitățile Galeș, Sibiel, Săliște și Gura Râului în efortul de educare în spiritul respectului pentru diversitate.

  • „Am primit cu mult entuziasm spectacolele educative organizate de Asociația BIS, mai ales într-o perioadă în care activitățile extrașcolare nu au fost abundente.

  • Faptul că i-am stimulat să fie creativi, să scrie povești, să deseneze, e cea mai mare realizare a acestui proiect (Identitate în diversitate).

30/10/21 10:08

Poveste colectivă, scrisă de copiii din Sibiu, despre un virus și un cimpanzeu, publicată online de BIS Teatru

„Povestea cimpanzeului Bobiță, care a alungat boala dintr-un oraș din Transilvania”, scrisă de elevii a trei școli din Sibiu, care au luat parte în acest an la proiectele educative derulate de BIS Teatru, pe Agenda Educațională a Municipiului Sibiu, va fi publicată online...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook