01.10.2020

  • Preţul de achiziţie al materiei prime a crescut cu 15% faţă de anul trecut, dar la raft produsele au crescut undeva până în 10%.

  • În ceea ce priveşte provenienţa materiei prime, Gavrilescu a subliniat că toată materia se cumpără de pe piaţa externă.

  • Este o slănină specială şi nu se poate face salamul decât în anumite condiţii, a spus preşedintele asociaţiei.

  • Noi acum luăm materia primă din afară, pentru că, făcând schimburi intra-comunitare, suntem agreaţi cu ştampila ovală - şi asta înseamnă doar carne şi slănină din afară.

01/11/19 14:27

Preţul de achiziţie a cărnii de porc a explodat: Este cu 15% mai mare față de anul trecut

Preţul de achiziţie al cărnii de porc, materia primă de bază pentru fabricarea Salamului de Sibiu, a crescut faţă de anul trecut cu 15%, însă la raft preţul produsului a înregistrat un avans de sub 10%, a declarat, vineri, Carmen Gavrilescu, preşedintele Asociaţiei Producătorilor...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook