24.02.2020

  • Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Maricel Popa, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă susţinută joi că primarul Mihai Chirica blochează proiectul variantei de centură pentru traficul greu din municipiu.

  • (...) Aşa cum a transmis şi ministrul Răzvan Cuc, în urma vizitei de la Iaşi de săptămâna trecută, avem o mare problemă.

  • Conform legislaţiei în vigoare, instituţia responsabilă pentru realizarea şoselelor de centură este Guvernul României, prin Ministerul Transporturilor, respectiv Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA.

  • Similar, municipalitatea este responsabilă de o serie de investiţii în modernizarea infrastructurii din oraş, de exemplu şoseaua Nicolina, Splai Bahlui - Mal Drept, bulevardul Primăverii, aleea Tudor Neculai etc.

22/08/19 23:03

Președintele Consiliului Județean Iași susţine că primăria blochează proiectul şoselei de centură

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Maricel Popa, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă susţinută joi că primarul Mihai Chirica blochează proiectul variantei de centură pentru traficul greu din municipiu. Conform lui Popa, pe 19 august a expirat termenul de...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook