13.07.2020

PE SCURT

  • Cotația barilului de petrol Brent a crescut cu 19%, ajungând la 71,95 dolari.

  • Purtătorul de cuvânt al MAE de la Teheran, Abbas Moussavi, a respins duminică acuzaţiile lansate de Pompeo, dând de înţeles că acestea urmăresc să justifice viitoare acţiuni împotriva Iranului.

  • Mike Pompeo, secretar american de stat, a susținut că Iranul se află în spatele atacului: ”Iranul a lansat un atac fără precedent împotriva aprovizionării energetice mondiale.

  • Am informat, de asemenea, toate agenţiile implicate să accelereze aprobarea conductelor petroliere din Texas şi din alte state, aflate în prezent în proces de autorizare, a mai anunţat şeful statului american.

16/09/19 11:26

Prețul petrolului a EXPLODAT, după ce două rafinării din Arabia Saudită au fost atacate cu drone

Cotația barilului de petrol Brent a crescut cu 19%, ajungând la 71,95 dolari. Cotația petrolului american a crescut cu 15%, la 63,34 de dolari, anunță BBC. Donald Trump a autorizat eliberarea în piață de rezerve americane, moment în care valorile au mai scăzut puțin, însă...

DCnews ·

Preşedintele Trump autorizează utilizarea rezervelor de petrol americane după atacul cu drone din Arabia Saudită

"Ca urmare a atacurilor asupra Arabiei Saudite care ar putea avea impact asupra preţurilor petrolului, am autorizat utilizarea petrolului din SPR, dacă va fi necesar şi într-o cantitate suficientă pentru a menţine pieţele bine aprovizionate", a scris preşedintele Trump într-o...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook