04.08.2020

  • Premierul Ludovic Orban a transmis prefecților obligația de acoordona acțiunile de control ale instituțiilor care gestionează situația provocată de pandemia de coronavirus.

  • Obiectivul acestei videoconferinţe a fost acela de a asigura mobilizarea generală a tuturor instituţiilor statului cu atribuţii de control care au obligaţia de a asigura respectarea legii.

  • Prim-ministrul, ministrul Muncii şi cel al Afacerilor Interne au participatla ovideoconferinţă cu prefecţii, şefii structurilor MAI şi ai celorlalte instituţii şi autorităţi cu atribuţii în gestionarea pandemiei.

  • În cadrul videoconferinţei am stabilit o strategie, am stabilit priorităţile şi mecanismele de organizare a activităţilor de control, a activităţilor de impunerea a reglementărilor de protecţie a sănătăţii cetăţenilor români.

11/07/20 19:30

Prefecții vor coordona acțiunile de control ale instituțiilor care gestionează pandemia de coronavirus

Premierul Ludovic Orban a transmis prefecților obligația de a coordona acțiunile de control ale instituțiilor care gestionează situația provocată de pandemia de coronavirus. "Obiectivul acestei videoconferinţe a fost acela de a asigura mobilizarea generală a tuturor instituţiilor...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook