25.09.2020

  • Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA)a decis ca selecţionata Irakului să dispute pe teren neutru următoarele sale două meciuri din preliminariile Cupei Mondiale din 2022, programate luna acesta, din cauza temerilor legate de securitate.

  • Însă, irakienii vor trebui să caute acum o alternativă pentru meciurile cu vecina Iran, din 14 noiembrie, şi Bahrain, programat cinci zile mai târziu.

  • Irakul, care a participat o singură dată în istoria sa la Cupa Mondială, în 1986, este liderul Grupei C din turul al doilea al preliminariilor asiatice, devansând naţionala Bahrainului la golaveraj.

  • FIFA a precizat că a luat această decizie împreună cu Confederaţia asiatică de fotbal (AFC), în urma unei evaluări a situaţiei actuale de securitate din Irak.

06/11/19 12:34

Preliminariile Cupei Mondiale 2022: FIFA a decis că Iranul va juca pe teren neutru meciurile cu Iran și Bahrain

Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA) a decis ca selecţionata Irakului să dispute pe teren neutru următoarele sale două meciuri din preliminariile Cupei Mondiale din 2022, programate luna acesta, din cauza temerilor legate de securitate. Luna trecută, Irakul a disputat...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook