05.06.2020

  • Uniunii i s-au mai alăturat încă 5 edituri din Romania : Grupul Editorial Corint , Editura Rawex Coms, Editura Ideea Europeană, Uniunea Scriitorilor din Romania, Copy –Ro (Societatea pentru Gestionarea Drepturilor de Autor).

  • Sun Zhi Jun, Ministrul adjunct al Ministerului de Promovare, a subliniat eforturile depuse de Institutul Cultural Roman în promovarea și diseminarea activității Centrului în România.

  • Vom participa la Beijing cu o delegaţie consistentă, de circa 40 de scriitori şi editori, şi suntem siguri că în cele cinci zile ale târgului noi conexiuni culturale vor fi realizate.

  • Anul acesta este special, pentru că este o oportunitate de a întări aceste colaborări prin participarea României ca ţară invitată la Târgul de Carte de la Beijing.

10/07/19 17:27

PREMIERĂ: România, țară invitată de onoare la Târgul de Carte de la Beijing

Institutul Cultural Român a găzduit, în calitate de coorganizator, o întâlnire de lucru româno-chineze în cadrul căreia a fost prezentată și participarea în premieră a României ca țară invitată de onoare la Târgul de Carte de la Beijing în perioada 21-25 august 2019. Evenimentul...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook