31.05.2023

PE SCURT

  • Numărul 1 mondial a anunțat marți că a primit o scutire pentru a juca în turneul de Grand Slam de la Melbourne și a precizat că se îndreaptă spre Australia.

  • Paul Annacone, fostul antrenor al lui Roger Federer și Pete Sampras, a declarat că, din câte a înțeles el, cererile de scutire medicală se fac în mod anonim.

  • Murray a declarat, citat de Reuters, că i-ar fi fost greu să obțină o scutire similară dacă ar fi fost în locul sârbului.

  • Organismul de conducere al turneului stipulase că toți participanții trebuie să fie vaccinați împotriva coronavirusului sau să aibă o scutire medicală acordată de un grup de experți independenți.

05/01/22 11:13

Premierul australian: „Djokovic trebuie să demonstreze că este scutit medical sau să plece acasă ”

Novak Djokovic trebuie să dovedească faptul că are o scutire medicală autentică de la vaccinarea COVID-19 atunci când aterizează în Australia sau va fi „în următorul avion spre casă", a declarat miercuri premierul australian Scott Morrison, citat de Reuters. Numărul 1...

Jurnalul ·

Djokovic, criticat pentru că a cerut derogare de la vaccinare, pentru a juca la Australian Open

Jamie Murray, de șapte ori campion de Grand Slam la dublu, s-a numărat printre cei care au contestat decizia de a-i acorda numărului unu mondial Novak Djokovic o scutire medicală de la a se vaccina împotriva COVID-19, pentru a putea participa la Australian Open. Djokovic,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook