10.07.2020

  • Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a fost pus sub acuzare pentru corupţie, fraudă şi abuz de încredere în dosare diferite, a anunţat, joi seara, procurorul general al Israelului, informează AFP şi dpa.

  • Mandelblit a luat această decizie, după ce a ascultat argumentele avocaţilor lui Netanyahu în timpul audierilor care au durat patru zile, luna aceasta.

  • În „Dosarul 2000”, prim-ministrul a fost acuzat că a încercat să-şi asigure o acoperire favorabilă din partea celui mai mare cotidian cu plată din Israel, „Yediot Aharonot”.

  • În contrapartidă, Netanayhu a discutat despre posibilitatea de a adopta o lege care să limiteze difuzarea cotidianului gratuit „Israel Hayom”, principalul concurent al lui „Yediot”.

21/11/19 20:33

Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, inculpat pentru corupţie, fraudă şi abuz de încredere

Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a fost pus sub acuzare pentru corupţie, fraudă şi abuz de încredere în dosare diferite, a anunţat, joi seara, procurorul general al Israelului, informează AFP şi dpa. „Procurorul general Avichai Mandelblit a decis inculparea premierului...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook