07.04.2020

  • Metropolitul Serafim de Kythira al Greciei a fost reținut pentru că nu a respectat măsurile impuse privind interzicerea slujbelor în biserici.

  • Acesta a deschis Catedrala Răstignirea lui Hristos de pe insula Kythira și i-a invitat pe credincioși la slujbă, vineri.

  • Un preot ortodox din Grecia a fost arestat, duminică, după ce a susținut o slujbă în biserică, în ciuda restricțiilor impuse de țară în contextul pandemiei de coronavirus, transmite euronews.

  • În plină criză, ÎPS Teodosie a împărtășit cu aceeași linguriță peste 100 de persoane, la liturghia de la Catedrala Arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

23/03/20 16:47

Preot din Grecia, arestat pentru că a oficiat o slujbă în biserică în ciuda interdicțiilor date în contextul pandemiei de coronavirus

Un preot ortodox din Grecia a fost arestat, duminică, după ce a susținut o slujbă în biserică, în ciuda restricțiilor impuse de țară în contextul pandemiei de coronavirus, transmite euronews. Metropolitul Serafim de Kythira al Greciei a fost reținut pentru că nu a respectat...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook