18.04.2021

PE SCURT

  • A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă după ce un bebeluș din Suceava a murit, în noaptea de duminică spre luni, în urma scufundării în cristelniță, la botez.

  • Copilul a fost resuscitat în biserică, a fost dus la Spitalul Județean Suceava, unde a fost internat la ATI, însă, din păcate, în cursul nopții a survenit decesul.

  • Protopopul Doru Budeanu a confirmat că bebelușul a fost scufundat complet în apă, arătând că „botezul se face prin întreita cufundare, după rânduielile Bisericii”.

  • Bebelușul a murit în jurul orei 6:00, la secția de terapie intensive, unde era intubate și ventilat mecanic.

02/02/21 13:07

Preotul din Suceava, anchetat în cazul bebelușului mort, a fost suspendat

Preotul din Suceava care a oficiat botezul în urma căruia un bebeluș și-a pierdut viața a fost suspendat, a declarat purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu, într-o intervenție la Medika TV. „Părintele de la Suceava este suspendat de la slujire, nu mai slujește...

Jurnalul ·

Un bebeluș din Suceava a murit după ce a fost BOTEZAT

A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă după ce un bebeluș din Suceava a murit, în noaptea de duminică spre luni, în urma scufundării în cristelniță, la botez. Purtătorul de cuvânt al Poliției Suceava, Ionuț Epureanu, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook