30.10.2020

  • Consiliul General al Municipiului București a aprobat un proiect prin care femeile cu cancer mamar să primească unsprijin financiar de 2.500 de lei pentru teste genetice care descoperă posibila recidivă.

  • Bulgetul alocatse ridică la1,2 milioane lei șise va derula în perioada 2020-2021 „Este vorba despre un sprijin în valoare de 2.500 de lei, pentru a realiza teste BRCA.

  • Este un proiect care salvează vieți, pentru că în funcție de rezultate, se poate prescrie un tratament adecvat, care poate reduce foarte mult probabilitatea de recidivă a bolii”, a spus primarul Capitalei, Gabriela Firea.

  • Testele oferă femeilor cu cancer mamar și medicilor informații suplimentare despre probabilitatea de reapariție a cancerului de sân în următorii 10 ani de la momentul diagnosticului.

13/08/20 14:16

Primăria Capitalei oferă sprijin financiar pentru teste genetice femeilor cu cancer mamar

Consiliul General al Municipiului București a aprobat un proiect prin care femeile cu cancer mamar să primească un  sprijin financiar de 2.500 de lei pentru teste genetice care descoperă posibila recidivă. Bulgetul alocat se ridică la 1,2 milioane lei și se va derula în...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook